تاریخ : شنبه 13 آبان 1396

بسمه تعالي
آگهی نام نویسی از پذیرفته شدگان
مرحله تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد 1396

با حمد و سپاس به درگاه خداوند دانا و تواناي مطلق و با عرض تبريك و تهنيت به اطلاع خواهران و برادران عزیزی كه در مرحله تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد سال 1396 در رديف پذيرفته شدگان نهايي دانشگاه مراغه قرار گرفته‌اند مي رساند كه برنامه زماني و مدارك مورد نياز براي نام نویسی به شرح ذيل مي‌باشد. لازم است داوطلبان پذيرفته شده با توجه به برنامه زماني در روزهاي دوشنبه مورخ 15/08/96 و سه‌شنبه مورخ 16/08/96 و با به همراه داشتن مدارك مشروحه و ساير مدارك لازم از ساعت 8 صبح الي 16 به نشانی اين دانشگاه واقع در استان آذربايجان شرقي - مراغه - اتوبان اميركبير - ميدان مادر - دانشگاه مراغه مراجعه نمايند.

تذکر مهم: آغاز کلاسها از ترم دوم سال تحصیلی 97-96  خواهد بود.
تبصره: داوطلبانی که اکنون در حال تحصیل در سایر دانشگاهها هستند می توانند پس از انجام نام نویسی در موعد فوق در دانشگاه مراغه، اقدام به ادامه تحصیل در دانشگاه اولیه خود نموده و پس از پایان ترم جاری نمرات دروس ترم را ارائه نمایند. بدیهی است نمرات اخذ شده طبق مقررات در صورت تطابق واحدها با رشته آنها در دانشگاه مراغه، در کارنامه تحصیلی ایشان ثبت خواهد گردید.

الف) تاريخ و محل ثبت‌نام از پذيرفته شدگان
14 لغايت 15 آبان ماه سال 1396
كليه‌ پذيرفته‌ شدگان مي‌بايست در يكي از روزهاي دوشنبه مورخ 15/08/96 و سه‌شنبه مورخ 16/08/96  براي ثبت‌نام به این دانشگاه مراجعه نمايند.

ادامه اطلاعیه
فایل PDF