تاریخ : چهارشنبه 3 خرداد 1396

آگهی مهم در خصوص حذف پزشکی

قابل توجه دانشجویان گرامی
به اطلاع می‌رساند که بررسی و اعمال موارد استراحت پزشکی مطابق روند زیر میسر خواهد بود.
1- به هنگام مراجعه دانشجویان به پزشک معتمد ارائه کارت دانشجویی معتبر و حضور خود دانشجو الزامی است.
2- ضروری است دانشجویان در صورت بیماری انحصاراً به پزشک معتمد آقای دکتر میر وحید یوسفی، بیمارستان شهید بهشتی، بیمارستان امیرالمومنین (ع) و یا درمانگاه تامین اجتماعی مراجعه نمایند. لازم به‌ذکر است گواهی‌های اخذ شده از بیمارستان شهید بهشتی، بیمارستان امیرالمومنین (ع) و درمانگاه تامین اجتماعی نیازی به تایید پزشک معتمد ندارند.
3- در خصوص دانشجویانی که در خارج از شهر مراغه حضور دارند و دچار بیماری می‌گردند لازم است مدارک مربوطه، حداکثر 4 روز پس از بیماری توسط پزشک معتمد دانشگاه بررسی گردد، که این بررسی مستلزم پرداخت 60 درصد از هزینه ویزیت اصلی می‌باشد.
4- ارائه هر گونه استراحت پزشکی حتماً به منزله تأیید آن نبوده و تصمیم نهایی در این خصوص پس از تأیید پزشک معتمد بر عهده شورای آموزشی دانشگاه است.
5- مدارک پزشکی حداکثر 5 روز پس از تاریخ امتحان باید به آموزش دانشکده مربوطه به همراه فرم حذف پزشکی تحویل داده شود. به مدارک واصله پس از زمان ذکر شده ترتیب اثر داده نخواهد شد.

آدرس مطب پزشک معتمد و مراکز مورد تایید در شهر مراغه:
1- مطب دکتر میر وحید یوسفی: خیابان خواجه نصیر شمالی-روبروی مخابرات-ساختمان پاسارگاد
2- بیمارستان شهید بهشتی: چهارراه 17 شهریور (کوره خانه) ابتدای خیابان سعدی خیابان سید جعفر به سمت دروازه
3- بیمارستان امیرالمومنین (ع): مراغهروستای نوا
4- درمانگاه تامین اجتماعی: انتهای خیابان سعدی– خیابان شهید دستغیب– جنب سازمان تامین اجتماعی